Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kananmuna-mustapapupannu

20 min

Brunssiherkku Jamie Oliverin tapaan.

Reseptin ainekset
2 kpl
1 dl
GoGreen mustapapuja
160 g
kirsikkatomaatteja
2 tl
sitruunamehua
2 rkl
oliiviöljyä
ripaus merisuolaa
0,5 dl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
0,3 tl
fenkolinsiemeniä
0,5 tl
mustapippuria myllystä
1 tl
tuoretta punaista chiliä silputtuna
0,5 dl
vettä
4 kpl
kananmunaa
Lisäksi
2 kpl
tuoretta leipää paahdettuna (siivua)
1 kpl
kypsä avokado
4 rkl
fetaa murennettuna
muutama lehti tuoretta basilikaa
2 tl
chilikastiketta

Aloita puolittamalla kirsikkatomaatit. 

Kaada puolikkaat kulhoon ja mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, tuoreella silputulla basilikalla ja ripauksella merisuolaa. 

Valuta pavut, silppua tuore chili. 

Lämmitä paistinpannu keskilämmölle, lisää fenkolinsiemenet. 

Lisää pannulle myös pavut ja mustapippuri. 

Lisää tuore chili. 

Anna papujen ja mausteiden paahtua pannulla muutama minuutti, paahtaminen riittää kun pavut poksahtelevat rikki. 

Lisää tomaatit ja vesi. 

Sekoita ja anna paahtua pannulla. 

Riko pannulle neljä munaa, sekoita hieman ja laita paistinpannun päälle kansi tai esim. folio.

Paista itsellesi mieluisaan kananmunien kypsyyteen saakka. 

Leikkaa ja paahda tuore leipä. 

Levitä leivälle kypsää avokadoa. 

Koristele papu-kananmunapannu murennetulla fetalla, tuoreella basilikalla ja mausta vielä chilikastikkeella. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt